БЪРЗА ПОРЪЧКА - 0899153353
Нашият уеб сайт и приложенията използват бисквитки. Продължавайки да преглеждате сайта, автоматично приемате да използвате "бисквитки". - Права на потребителите по общия регламент за защита на личните данни (GDPR) можете да научите в раздел - Privacy policy

Условия за ползване и право на рекламации

Условия за ползване и право на рекламации


Всеки потребител, който използва уеб сайта спортенсвят.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
Настоящите общи условия важат единствено за поръчки направени през онлайн магазина.


Регистрация на потребител и защита на личните данни

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от спортенсвят.com да бъде закрит техния потребителски профил. 
спортенсвят.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
спортенсвят.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със доставката,куриерски фирми.

Условия за пазаруване в спортенсвят.com

Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин спортенсвят.com са описани в страницата Доставка и плащане

Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
- Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

- Възстановяването на парите за върнатата от Вас стока става по банков път !

За целта трябва да ни предоставите - трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката.

В срок от 14 работни дни.


Работно време

Поръчки в онлайн магазин спортенсвят.com

 се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на онлайн магазин спортенсвят.com е Понеделник-Събота, 9:00 – 18:00 ч.
Съботя и неделя са почивни дни, в които не се обработват и изпращат поръчки.
Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани по всяко време, в което има свободен оператор на линия (включителни почивни дни).
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време.


Доставка с Еконт


* ДОСТАВКА *
- изпращаме с наложен платеж по ЕКОНТ
- винаги с опция - ПРЕГЛЕД И ТЕСТ "отвори преди да платиш"
- доставка до 24 часа / съботa до 13.00 без неделя/
Безпроблемно връщане на стоката в случай, че не Ви стане или не отговаря на Вашите очаквания, поемате само доставката до адреса ни
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПРИ ПОРЪЧКА АКО ЖЕЛАЕТЕ ДОСТАВКАТА ДА Е ДО ОФИС ГО ОТБЕЛЕЖЕТЕ В ЗАБЕЛЕЖКИ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ДОСТАВКА ДО ОФИС 
от4,00 до 7 лв - според калкулатора на ЕКОНТ
ДОСТАВКА ДО АДРЕС - от6,00 до 8,9 лв - според калкулатора на ЕКОНТ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ОТ ТЕГЛОТО И ОТ СУМАТА НА НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ
Работно време (пн. - пт.): 09:00 - 18:00; Работно време (съб.): 09:00 - 13:00