БЪРЗА ПОРЪЧКА - 0899153353
Нашият уеб сайт и приложенията използват бисквитки. Продължавайки да преглеждате сайта, автоматично приемате да използвате "бисквитки". - Права на потребителите по общия регламент за защита на личните данни (GDPR) можете да научите в раздел - Privacy policy

Условия за ползване и право на рекламации

УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ И ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИИ

Всеки потребител, който използва уеб сайта - спортенсвят.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
Настоящите общи условия важат единствено за поръчки направени през онлайн магазина.


Регистрация на потребител и защита на личните данни

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от спортенсвят.com да бъде закрит техния потребителски профил. 
спортенсвят.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
спортенсвят.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със доставката,куриерски фирми.

Условия за пазаруване в  - спортенсвят.com

Начините на плащане, сроковете за доставка и отстъпките в онлайн магазин спортенсвят.com са описани в страницата 



Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
- Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

- Възстановяването на парите за върнатата от Вас стока става по банков път !
За целта трябва да ни предоставите - трите имена на клиента/титуляра на сметката, телефон за връзка, лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката.

В срок от 14 работни дни

Работно време

Поръчка по телефона
Приемаме поръчки всеки делничен ден от 09:00 до 18:30 часа 
на нашите телефонни номера:
тел. 0899153353

Поръчка през системата на нашия онлайн магазин
Може да поръчвате денонощно всеки ден от седмицата на:
https://спортенсвят.com

Поръчка по електронна поща
Всички Ваши поръчки и запитвания приемаме на нашия имейл адрес: 
niko@sportensvyat.com